Best value

Panou Radiant HEAT X – personalizat cum vrei tu, 700 W dimesiune 1000/600 mm,Termostat inclus

Incalzire panou radiant infrarosu personalizat cu termostat inclus

Prin incalzire cu unde termice, economia de energie realizata se vede instant pe factura de electrica. Caldura furnizata de un panou radiant se produce instant si se distribuie in mod permanent si uniform in camera. La sistemele de incalzire prin unde termice, noutatea o reprezinta felul si modul in care se produc undele de caldura. Incalzirea se face prin unde infrarosii, adica aerul dintre radiatorul de caldura si primitorul acesteia nu se incalzeste spre deosebire de convectie, la care transferul de caldura se realizeaza prin aer.

Prin incalzire cu unde termice, economia de energie realizata va fi semnificativa. Alegeti modelul de panou cu infrarosii in functie de marimea incaperii unde doriti sa-l folositi. Este important sa respectati valorile recomandate de producatori.

Avantaje incalzire panou radiant infrarosu

  • Grad de eficienta ridicat,caldura uniforma
  • Incalzire rapida, fara consum de oxigen
  • Fara zgomot si fara intretinere
  • Costuri de incalzire cu 25-50% mai mici
  • Fara pierderi de caldura (conducta / cos de fum)
  • Simplu de utilizat / de deservit

Absolut fara electrosmog (prevedere IGEF). Te incalzesti sanatos! Spre deosebire de curentul de aer cald, incarcat cu impuritati si umezeala, caldura prin unde pastreaza peretii calzi, uscati si lipsiti de mucegai ca si obiectele din dotare (mobilier, in-ventar, exponate).Sistemele de incalzire sunt extrem de plate (48 mm), avand o constructie de natura sa economisesca spatiu, si functioneaza fara zgomot. Instalarea se face usor prin montare pe perete si alimentarea la reteaua de energie electrica (necesita doar existenta unei prize de curent).

panou infrarosu personalizat

panou infrarosu personalizat

Volumul de incalzire este maximal si este calculat pentru incaperi cu zid decaramida[25cm grosime],cu izolatie exterioara de minim 5cm[polistiren] si geam termopan.Termostat de control inclus.

Lasa-ne un comentariu

Leave a reply

Logo