Panou Radiant Dragus 1100w (850w), APUS DE SOARE, componente de inalta calitate + TERMOSTAT

Panou radiant cu infrarosu acum la un pret special si termostat inclus

Panoul Radiant Dragus este singurul model panou radiant cu infrarosu de pe piata romaneasca a caror putere absorbita scade cu 20% dupa ce ajung la temperatura de lucru de 85-90 grade Celsius pe suprafata. Se numara printre cele mai calitative panouri radiante cu infrarosu.

Panourile radiante DRAGUS sunt panouri radiante cu infrarosu ce lucreaza pe principiul incalzirii cu radiatii infrarosii. Au consum de energie scazut si creaza o ambianta placuta in incapere. .

Prin randamentul mare al panourilor si datorita distribuirii uniforme in spatiu se obtine o reducere a consumului de energie fata de sistemele de incalzire traditionale.

Referitor la panourile radiante Dragus TABLOU, acestea sunt acele panouri radiante cu infrarosu cu o imagine imprimata. Acestea poarta denumirea si de panouri radiante cu infrarosu personalizate, cu aspect de tablou.

Cum functioneaza panoul radiant Dragus?

Panourile radiante cu infrarosu DRAGUS se incalzesc si devin eficiente in 5-10 minute. Daca doriti o temperatura mai mare in incapere, lasati aparatul sa functioneze mai mult timp pentru ca obiectele din jur sa preia caldura. Imediat ce corpurile fixe se vor incalzi, caldura se va distribui in incapere si veti reduce timpul de functionare al elementelor de incalzire la minim. Suprafata panoului radiant ajunge la o temperatura cuprinsa intre 80 –95 grade C, respectiv 100-110 grade C.

Astfel, daca sunteti in cautarea unui sistem de incalzire eficient, cu efecte benefice pentru sanatete, va puteti achizitiona cu incredere panouri radiante cu infrarosu Dragus.

Pe langa eficienta impresionanta, incalzirea cu panouri radiante cu infrarosu se remarca si prin aspectul deosebit, economisirea de spatiu, usurinta montajului si costurile reduse de intretinere.

Mai mult, pentru obtinerea eficientei maxime se recomanda instalarea unui termostat de ambient, acesta avand rolul de a mentine temperatura constanta in incapere. In functie de preferintele dumneavoastra acesta poate sa fie fix sau mobil, cu acces direct sau Wifi.

Despre incalzirea cu panouri radiante cu infrarosu putem spune ca se aseamana cu incalzirea solara, incalzind cu prioritate obiectele din raza de actiune, incalzirea aerului realizandu-se de obiectele incalzite in prealabil. Prin urmare, incalzirea cu panouri radiante cu infrarosu genereaza costuri semnificativ mai mici la incalzire, asta datorita faptului ca pierderile de caldura se reduc la minim.

Lasa-ne un comentariu

Leave a reply

Logo