Best price

Panou Radiant cu Infrarosu – Dragus 1100w (850w), PEISAJ MARIN, componente de inalta calitate + TERMOSTAT

Referitor la panourile radiante Dragus TABLOU, acestea sunt acele panouri radiante cu infrarosu cu o imagine imprimata, ce poarta denumirea si de panouri radiante cu infrarosu personalizate, cu aspect de veritabile tablouri.

Pe langa eficienta impresionanta, incalzirea cu panouri radiante cu infrarosu  Dragus se remarca si prin aspectul deosebit. Economisirea de spatiu, usurinta montajului si costurile reduse de intretinere aduc un plus de eficienta.

Totodata, pentru obtinerea eficientei maxime se recomanda instalarea unui termostat de ambient, acesta avand rolul de a mentine temperatura constanta in incapere, in functie de preferintele dumneavoastra.

Despre incalzirea cu panouri radiante cu infrarosu se mai impune sa spune  si faptul ca se aseamana cu incalzirea solara, incalzind cu prioritate obiectele din raza de actiune. Incalzirea aerului se ralizeaza prin obiectele incalzite in prealabil. Drept urmare, incalzirea cu panouri radiante cu infrarosu genereaza costuri semnificativ mai mici la incalzire, datorita faptului ca pierderile de caldura se reduc la minim.

Panourile Radiante Dragus sunt singurele panouri radiante cu infrarosu de pe piata romaneasca a caror putere absorbita scade cu 20% dupa ce ajung la temperatura de lucru de 85-90 grade Celsius la suprafata, unele dintre cele mai calitative panouri radiante cu infrarosu.

Panourile radiante DRAGUS sunt panouri radiante cu infrarosu ce lucreaza pe principiul incalzirii cu radiatii infrarosii, au consum de energie scazut. Panourile creaza o ambianta placuta in incapere.

Specificatii tehnice panou radiant

CARACTERISTICI GENERALE

Putere 1100 W
Tensiune alimentare 220 V
Suprafata incalzita 20 m²
Functii Consum energie redus, Benefic pentru sanatate
Culoare Multicolor

DIMENSIUNI

Inaltime 60 cm
Latime 127 cm
Adancime 2 cm
Greutate 9 Kg
Inaltime maxima camera 3 m
Lasa-ne un comentariu

Leave a reply

Logo